Jeep a világ legismertebb terepjárója
Jeep

Jeep a világ legismertebb terepjárója

5/5 - (1 vote)

A Jeep ma már nem csupán egy márkanév, hanem „a terepjáró” szinonímiája. A hírnevét a második világháborúban alapozta meg, amikor a Jeep történelméhez fűződő első szériák elkészültek Willys Jeep márkanéven közel félmillió darabban. Az azóta világklasszissá vált név származása azonban a mai napig vitatott. Egyesek szerint a GP (kiejtve dzsípí) azaz az általános célú rövidítéséből jött a név, mások pedig egy Popeye rajzfilm szereplőjéhez kötik a márkanevet. Ami azonban biztos, hogy az 1950-es években már bejegyzett márkanévként szerepelt.

A Jeep kínálat ma már mindenki számára elérhető!

A Jeep igazi hódító útja az 1980-as évek végével vette kezdetét, amikor már a ma is ismert márkák kerültek le a gyártó szalagról. 1988-tól gyártották már a Jeep Cherokeet, a Jeep Wranglert, majd később a Jeep Grand Cherokeet, a Jeep Compasst és a Jeep Renegadet, ma pedig már a Jeep Wrangler Unlimited is megtalálható az olyan népszerű autókereskedők kínálatában mint a jeepfehervar.hu. Az új modellek mind a 6 típusa elérhető kínálatukban és már 5 millió forint alatt is hozzájuthatunk a világmárka modell népszerű példányaihoz.

Még mindig hódít a Jeep Renegade és a Jeep Compass

A Jeep gyártó két legnépszerűbb és legkedvezőbb áron elérhető terméke egyérelműen a Rengade és a Compass, amelyek szintén óriási változáson mentek már keresztül az elmúlt években. Mind külsőleg, mind belsőleg átalakultak, modernizálódtak, de az eredeti modellek minden főbb jellemzőjét és eszmeiségét hordozzák továbbra is.

A Jeep Renegade az igazi, klasszikus Jeep, amely képes minden terepet meghódítani és öt ember számára is kényelmes utazást biztosítani bármilyen terepen. Emellett tágas csomagteret, masszív kialakítást és erős motort is kapunk, ha ezt a modellt választjuk. Az új modell pedig már minden modern technológiát tartalmaz, amire szükségünk lehet.

A tradíció és az innováció találkozásának újabb gyöngyszeme a Jeep Compass is, amely szintén egy áramvonalas formatervnek köszönhető, formában, színben és tudásában is megreformált változata a Jeepeknek. A vonzó külső mellett, komfortos és stílusos belsővel várja utasait.

A modern kezelő felület, a különböző biztonsági rendszer és az olyan kényelmes funkció, mint az egy gombnyomásos kezelés, mind a sofőr és az utasok maximális kielégítését szolgálja. Az emberközpontú technológiának köszönhetően, nem csak kényelmes, de biztonságos utazást tesz lehetővé városi utakon és autópályán is.

Akik többre vágynak, azok Jeep Cherokeet vagy Jeep Wranglert vásárolnak!

A Jeep Cherokee és a Jeep Wrangler változat is egy aerodinamikus kompozíciót kínál a Jeep szerelmeseinek. Az a csodaszép jármű is maradandó vezetési élményt, modern funkciókavalkádot és biztonsági szolgáltatásokat kínál.

E gyönyörű autó a vezető beosztású cégvezetőknek és a tiszteletet érdemlő családfőknek is egyaránt kihangsúlyozza természetét és tekintélyt parancsoló figyelmet követel. A 4×4 kerékmeghajtás pedig minden úton kimagasló teljesítményt nyújt és tökéletes összhanggal dolgozik együtt az erős motorszerkezettel.

Szóljon hozzá!