Chevrolet Hankook Nyári gumi

A 2021-es Chevrolet Trailblazer Hankook gumikkal lesz szerelve

Rate this post

A nagyméretű terepjárók minden korábbinál szélesebb választékban jelen vannak a piacon. Az utakon gyakran találkozhatunk az autók és a dzsipek keverékével, melyek rendszerint nem a legolcsóbb árkategóriába tartoznak. A nagy terepjárókat az amerikaiak igazán tudják értékelni, de hazánkban is mind több gurul az utakon.

Chevrolet Trailblazer 2021
Chevrolet

Az SUV kategória nagyágyúja a Chevrolet Trailblazer új generációja

A márka modellje modernebb, elegánsabb megjelenést kapott. A mandula alakú fényszórók kifejezetten jót tettek az arculatnak. A motorháztető szintén erőteljesebb hatást kelt, de a belső megjelenés sem elhanyagolható.

Amellett, hogy 7 utas is kényelmesen elférhet benne, az első ülés pedig nagy mozgástérrel rendelkezik. A high-tech kategóriás belső a klímaberendezés felhasználóbarát funkcionálásában és megjelenésében is megmutatkozik.

Fókuszban a Hankook abroncsok

A General Motors információi szerint a 2021-es Chevrolet Traillazer modellek a Hankook Kinergy GT gumiabroncsaival lesznek felszerelve, a terepjáró ihlette Trailblazer Activ pedig a Hankook Dynapro At2 gumival kerül szállításra.

A Kinergy GT abroncs tökéletesen illeszkedik a crossoverhez, és változatos terepeken is bizonyítja hatékony és biztonságos üzemelését. A Dnyapro AT2-es kifejezetten agresszív futófelülettel áll rendelkezésre, és a közúti közlekedésben is megállja a helyét.

A General Motors egyébként szoros munkakapcsolatot ápol a Hankook-kal. A 2021-es új Chevrolet TrailBlazer ára 19,995 dollárral kezdődik az Egyesült Államokban. Az első generációs Chevrolet TrailBlazert 2001-ben vezették be, majd gyártását 2008-ban megszüntették.

Elsősorban Észak-és Dél-Amerikában, valamint Oroszországban forgalmazták. A második generációt 2011-ben mutatták be, ezt váltotta fel az Auto Shanghai rendezvényen bejelentett Chevrolet Trailblazer 2019-ben.

Hankook az autóipar fejlesztéséért

A Hankook cég egyébként kifejezetten büszke arra, hogy megbízhatóan járul hozzá tevékenységével az autóipar fejlődéséhez. A partnerei felé történő elköteleződése lehetővé teszi, hogy a márkák együttműködéséből felhasználóbarát, biztonságos és időtálló végeredmények születhessenek.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az autók teljesítménye szorosan összefügg azzal, milyen gumiabronccsal vannak szerelve. A vezetésnek szerves részét képezi a gumi, s nem csak kényelmi szempontból.

A Hankook Tire vezető szerepet tölt be a gumiabroncsok fejlesztésének területén, és aktívan reagál a piac jelenlegi igényeire. Minőségbiztosítás terén is kiemelt színvonalat nyújt, kutatási-fejlesztési részletével pedig azon munkálkodik, hogy a legjobb vezetési élményt biztosítsa a márka mellett döntőknek.

Könnyű kezelhetőség extrém körülmények között is

A Chevrolet nem véletlen választotta a Hankook gumikat új modelljének felszereléséhez. Az abroncs négyszintű kontroll technológiával teszi lehetővé, hogy magas színvonalat biztosítson a márka a gépjármű számára. Az abroncs teljesítményének javításával a kezelhetőség még az extrém körülmények között is optimálisan megvalósulhat.

A biztonságot szolgáló abroncsok valós körülmények között sem viselkednek másként, mint a tesztek alkalmával. A zajkibocsátás és a vibráció a lehető legalacsonyabb szinten tartott, ezzel hozzájárulnak a gumik az optimális vezetési élményhez. Az üzemanyag-felhasználás sem elhanyagolható szempont, ezzel nem csak a pénztárca védhető, hanem egyúttal a környezet is.

A Hankook a Chevrolet új modellje esetében is tanúbizonyságot tesz arról, hogy ha két világszinten ismert és bizonyított márka együtt működik, abból csak jó dolgok születhetnek.

Szóljon hozzá!