A Hankook kiemelt figyelmet fordít a téli gumiabroncsok mintázatára
Hankook Téli gumi

A Hankook kiemelt figyelmet fordít a téli gumiabroncsok mintázatára

Rate this post

A Hankook gumiabroncsok különösen közkedveltek Magyarországon, hiszen néhány évvel ezelőtt, a Dunaújváros melletti Rácalmást választotta a cégvezetés az európai gyártás színhelyéül. A 2007 óta üzemelő gyár több mint 3300 munkahelyet teremtett, hogy személygépkocsikra, SUV-okra és könnyű tehergépjárművekre is gumiabroncsokat gyártson. A Hankook gondosan ügyel a négy évszakos, a nyári és a téli gumi mintázatok kialakítására, ezért különálló fejlesztő csoport és tesztelő csapat is felügyeli azok minőségét.

A Dél-Koreából származó Hankook szakemberei nagy szakértelemmel igyekeznek megalkotni a téli szezon legjobb téli gumi mintázatát, hogy autóinkat felkészítsék a hideg, csúszós, havas és jeges utakra. A Hankook modellek futófelülete ezért is hozott már számos díjat és elismerést a gyártónak. Abroncsaik kiváló értékelést kaptak több, független téli gumi nagy teszten is. A legfrissebb ADAC megmérettetésen, 2019-ben a Hankook Winter i*cept RS2 teljesített kiválóan és végzett az élbolyban.

Hankook téli gumi mintázatok

Nem csak jól tapad, de környezettudatos is!

A Hankook gumiabroncs gyár nem titkolt célja, hogy termékeikkel felvegyék a versenyt a legnagyobb, prémium kategóriás márkákkal. Emellett a tökéletes téli gumi futófelület megalkotásán túl, ügyelnek a környezettudatosságra is. Kinergy Eco termékcsaládjuk speciális anyagból készült és a környezetbarát alapanyagok mellett is képes jó tapadást biztosítani mind a nedves, mind pedig a száraz útviszonyok között is. E termékeikbe egy különleges rezgésszabályzó technológiát is beépítettek, amellyel az utazási komfortérzetet sikerült növelniük, a kibocsájtott zajt pedig csökkenteniük.

A Hankook téli gumik a közép árkategóriába tartoznak, mégis, a tökéletes mintázatuknak köszönhetően biztonságos vezetést tesznek lehetővé a hideg időben is. A Hankook innovatív fejlesztései állandó megújulást garantálnak a termékeik számára. Noha több fejlesztésük futurisztikusnak hangozhat (mint például az alakváltó, defekttűrő, önmagától átalakuló kerekek), a téli gumi kínálatuk eladási statisztikái a kiváló minőségről árulkodnak.

Új Hankook téli gumi futófelület érkezik!

Noha a személygépjárművek piacát már meghódították olyan téli gumikkal mint a Winter icept evo (W310), a Winter icept RS (W442), a Winter icept evo2 (W320), a Winter icept RS2 (W452) és a Winter Radial DWO4 (DW04), a kisteherautók és furgonok számára csupán egy típust, a Winter RW06-ot kínálták a téli időszakokra. Az európai kiskereskedelmi furgonok legjobb téli gumiabroncsaként fémjelzett termék, most új téli mintázatú, megújult futófelülettel rendelkező társakat kap a gyártótól.

2019 őszén jelentette be a gyártó, hogy Winter i*cept LV néven új, jelentősen megnövelt futásteljesítménnyel és kiváló gazdaságossággal várja majd a hűvösebb hónapokban a furgonokat, összesen 24 méretben. A könnyű tehergépjárművek kategóriája is bővül, Vantra ST AS 2 gumiabronccsal, amely ugyan nem kizárólag téli gumi mintázattal rendelkezik, mégis a futófelülete lehetővé teszi, hogy városi területeken is prezentálni tudja erősségeit 15 különböző méretben.

A változások a személygépkocsi szegmenst is elérték, így az aszimmetrikus futófelületű, nagy teljesítményű Winter icept evo 2 és a Winter icept evo 2 SUV is megnövelt tapadóképességet és fékezési teljesítményt kaptak. A 116 különböző méretben kapható kerekek mellé 67 méretben érkezik a megújult Winter i*cept RS 2 is, amelyek futófelületét kimondottan a téli útviszonyokhoz optimalizálták. Ezekkel a megújult futófelületekkel, mostantól még nagyobb biztonsággal közlekedhetünk majd a hideg időben.

Szóljon hozzá!