Az Audi A6 legújabb verziója 2018-ban érkezik
Audi

Az Audi A6 legújabb verziója 2018-ban érkezik

Rate this post

Az Audi A6 méltó utódja csak 2018-ban érkezik meg Magyarországra, ez a szedánok között már 5. generációs lesz. Formája tekintetében inkább az A4 dizájnjára hajaz. Határozott élekkel, szaggatott lámpatestekkel felszerelve sok család kedvence lesz.

Az új Audi A6 az a8 audival közös platformra épülő modellcsalád. A legújabb modellnél egy teljesen új motorkínálatból és modern technológiai tartalomból válogathatnak majd az érdeklődők.

Milyen újdonságokkal érkezik az Audi A6?

Mivel modern technológiai tartalommal jön ki az új Audi A6, így nem meglepő, hogy a hagyományos kapcsolókat dupla érintőképernyő helyettesíti, amely ráadásul az érintésről fizikai visszajelzést ad. A jelenlegi modelleknél mintegy 100 kilóval lesz könnyebb a karosszériája. Konnektoros hibrid hajtáslánc, félautonóm mobilitási technológiák, 48 voltos fedélzeti elektromos rendszer. Ez mind érkezik az új audival. Kézi sebességváltóval elképzelhető, hogy nem is dobják piacra ezt az új modellt.

Nézzük meg sokak kedvencét az Audi A6 Limousine-t

Az új Limousine sokrétű felszereltségi kínálattal várja az érdeklődőket. Különösen sportos, de egyben elegáns modellről beszélünk. A kényelem és a mobilitás a tervezéskor kiemelt fontosságú volt. A Limousine különlegességei a vezetői segédrendszerek, Matrix-LED fényszórók, vonzó hangzásvilág és exkluzív formák, kiemelkedő menetdinamika és gazdaságosság. A vezető segédrendszerek segítségével ma már a közlekedési balesetek túlnyomó részét ki tudjuk védeni.

https://youtu.be/HXuHFUuEE6A

Az Audi A6 a legkülönlegesebb segédrendszerekkel igyekszik ezt megoldani. A Matrix-LED fényszórók szinte nappali világosságot varázsolnak a vezetőnek, amely tökéletesen világítja meg a kanyaríveket. A fényeloszlást mindig a pillanatnyi helyzethez igazítja, ezt érzékelői és a kamera segítségével pillanatokat alatt viszi véghez.

A belső térben az utasokat egy koncerttermi élmény várja a Bang & Olufsen Advanced Sound System-ne köszönhetően. Összesen mintegy 14 hangszóró, mélynyomó és centersugárzó gondoskodik a különleges élményről. A Limousine diesel és benzines változatban is elérhető. Mindenki a megfelelő erőforrást választhatja ki a széles motorpalettából.

Karakteres formáját a Singleframe hűtőrácsnak, a fényszóróknak és a légbeömlő nyílásoknak köszönheti. Az első-kerék hajtású kiviteleknél a multitronic váltó helyett már egy S tronic váltó kapott helyet, amely segítségével erősebb és gazdaságosabb lett a motor. Az MMI Navigáció plusz rendszer már a Nvidia Tegra 30 grafikai chippel működik és az LTE-szabvány szerint rendkívül gyorsan továbbítja az adatokat.

Az Audi A6 allroad quattro

Kiszélesített kerékjáratok, markáns hűtőrács, feszes vonalvezetés jellemezi sokak kedvencét. Az autó ennek köszönhetően összetéveszthetetlenné válik. A lökhárító teljes szélességén, nyomon követhetjük az alsó védőlemezt, de további exkluzív stílusjegyeket is felfedezhetünk az autón.

Ilyen a megemelt tartókon nyugvó tetősín. Teljesen egyéni a fényezése is, hiszen a Jáva-barna színben csak ezt a modellt kínálja az Audi. A Jáva-barna színt egyedól ehhez a modellhez tartják fent. A Matrix-Led fényszórók még éjszaka is nappali világosságot biztosítanak a vezetőnek, így a kanyarívek is nagyon jól láthatók.

A szériafelszereltségben egy bővítést is végrehajtottak, melynek köszönhető a dőlésszög-érzékelő. Ennek segítségével a jármű pozícióját lejtőkön, rézsűkön és egyenetlen terepeken is nyomon követhetjük, így totális ellenőrzés alatt tarthatjuk autónkat.

Szóljon hozzá!