Az elegáns Opel Insignia, a 2017-es üzletemberek autója
Opel

Az elegáns Opel Insignia, a 2017-es üzletemberek autója

Rate this post

Az idei évben mutatták be az új Opel Insigna-t, amely tud sportosan gyors, de egyben nyugodt luxusautó is lenni. Kinézetre nagyon szép, dinamikus, vonalai tekintélyesek, az elnyúlt orr résznek, és a laposabb motorháztetőnek köszönhetően. Az első, és a hátsó lámpák is megváltoztak, rendkívül dizájnosak lettek.

Az Opelről egyértelműen elmondható, hogy nem csak évről-évre újabb, hanem mindig jobb minőségű autóval állnak elő. Az Opel forradalmasította a modellek külalakját, jellegzetes kinézetét és belső dizájnját is.

Az Opel Insignia külső dizájnja egyértelműen bemutatja az Opel jellegzetességeit

Az Opel Insignia farrészétt elnézve a laposság, ebből kifolyólag már első ránézésre is a gyorsaság jut eszünkbe. Az autó nagysága egyértelműen nőtt, szélességére és hosszúságára is, de rengeteg olyan könnyű anyagot használtak fel, melynek köszönhetően az autó súlya lényegesen csökkent elődjéhez képest, aminek talán ez volt legnagyobb hibája, hogy nehéz.

Az új Opel Insignia reklámvideójában is kihangsúlyozza a különbségeket és az autó előnyeit:
https://www.youtube.com/watch?v=I8CngJUi78A

Az új Insignia-n menet közben is érezni a könnyebb megjelenést, a régi változat ugyanilyen hajtással kicsit lomhább, nehezebben hajtható volt. Most ez az új verzió nagyon gyors, dinamikus és lendületes. Kanyarokban pedig különösen kiérződik az, hogy ezt az autót igazán könnyű irányítani. Az aktív lengéscsillapítónak köszönhetően menet közben tökéletesen fekszik az útra, külön plusz pontot kap azért, amiért külön kapcsolható a futóműve.

Elegáns és ultrakényelmes belső tér az Opel Insignia-ban

Az új Opel Insignia belső terét tekintve lélegzetelállító kinézet fogad bennünket. A különösen elegáns, bőr ülések inkább egy kényelmes bőr fotelre hasonlítanak. Talán annál kicsit feszesebbek, de rendkívül kényelmesek. Talán ezért, és a modernségéért sokan ezt az év üzleti autójának emlegetik. Hatalmas tél jellemzi az autó belsejét is, ezzel is többet nyújt mint a régi változata, hiszen ott szűkös hellyel volt probléma, főleg a hátsó üléseken. Sok tárolóhely, és hatalmas hely van az utasok részére is. Az ülés állítható, ugyanúgy, mint a kormány is. A kibővült, megnagyobbodott hátsó térnek sokan örülhetnek, még a nagyon magas emberek is gond nélkül, komfortosan utazhatnak a tetőtérben létrehozott mélyedés miatt.

Az Opel Insignia csomagtartója is hatalmas, tágas, könnyen pakolható, de ha ez nem elég, akkor 1640 literre bővíthető. Sokféle motorválasztékban megjelent, mint benzines, mint dízeles verzióban. A motor erősségétől függően manuális, illetve automata váltóval is kapható, illetve létezik összkerék meghajtásos verzió is. A belső térve visszatérve különös lehet még az, hogy az Opel megmaradt egy érdekes, fél-digitális műszerfalnál. Ezen a műszerfalon valamennyivel kevesebb gomb található, mint az előző változatnál, de ezt a modern műszerfalat is könnyen ki lehet ismerni, és egyszerű kezelni.

Ez az autó egyértelműen egy luxuskategóriás autó, mely még ezek felett plusz extrával is felszerelhető, határ talán a csillagos ég. Könnyű vezetni, kellemesen zúg, rettentően kényelmes, így hatalmas vezetési élményt nyújt.

Szóljon hozzá!