A BMW X6 határtalan vezetési élményt nyújt
BMW

A BMW X6 határtalan vezetési élményt nyújt

Rate this post

A BMW X6 az erő és a sportosság jelképe. Ez az autó egyszerűen minden korlátot képes ledönteni. Az erőátvitelről az xDrive gondoskodik, míg a motor dinamizmusát és hatékonyságát a Twin Power Turbo motoroknak köszönhetjük. A modell különleges felszereltségekkel is választható. Az autó egészéről elmondható, hogy a világos és a sötét felületek egymást váltják, és akik benne ülnek, mindig kényelmesen helyezkedhetnek el.

Prémium minőségű anyagok, bőrkárpitok, amelyek már az alapfelszereltségben is megtalálhatók. Most egy pár különleges dologra kívánjuk a figyelmet felhívni, nem tudjuk teljes részletességgel bemutatni ezt a szépséget. A BMW kontúrja is úgy lett kialakítva, hogy a határtalan dinamizmust sugallja. Izmos vállak, terpesztő kerekek.

A külső dizájn

A már megszokott X modellt a kupék sportosságával ötvözik a BMW X6-nál. Látványos légbeömlők, sportos formájú dupla vese, dupla fényszóró, a ködlámpákat kitolták oldalra. Ez mind a fölényességet hivatott jelezni az autón. Egy egyedi karaktervonalat is felfedezhetünk, amely az első kerékjárati ívtől egészen a hátsó ajtókilincsig fut. Egy másik karaktervonalat is felfedezhetünk, amely a hátsó kerékjárati ívtől indul és a hátsó lámpákig tart.

A BMW X6 adaptív LED-es fényszórókat kapott

A következőket foglalja magába az adaptív LED-es fényszóró: LED-es világító gyűrűk, a fényszóró funkció tompítva, vakításmentes távolságifényszóró-asszisztens, irányjelzők, nappali menetfények, adaptív fényszórók, amelyek változó fényeloszlásúak. Különlegessége, hogy a sebességhez és a kormányzási szöghöz igazodik a fényeloszlás és mindezt teljesen automatikusan teszi. Az autó számára igazán különleges megjelenést biztosít a 4 db LED-es világító gyűrű.

A ködlámpák és a hátsó lámpák is LED-esek

A BMW X6 a ködlámpáknak köszönhetően ködben vagy akár párásabb időben is segítik a tökéletes kilátást és még az éjszakai vezetés is sokkal biztonságosabbá válik. A ködlámpák nem a megszokott fénnyel rendelkeznek, hanem fényük szín szinte a nappali fényhez közelít. Emellett természetesen igen magas élettartammal rendelkeznek és egyúttal látványos dizájnelemként is funkcionálnak.

A hátsó lámpák két nagy teljesítményű LED-es világítótestből állnak, amelyek szinte minden BMW-re jellemzően L alakúak. Ezzel a tervezők azt érik el, hogy még az éjszakai sötétségben is tisztán kivehető legyen, hogy egy BMW közlekedik előttünk.

A belső dizájn egy átlátható elrendezésben nyilvánul meg

A BMW X6 pompás belső kidolgozást kapott, és belső tere igen alaposan átgondolt. A műszerfal itt is a vezető felé fordul, ahogy azt már a többi BMW-nél megfigyelhettük. A vezető oldali ülés emelt üléspozíciót kapott, amely a tökéletes kilátást biztosítja. A vezető testét a sportos formázású ülések tartják meg, így még a legdinamikusabb vezetőknek sincsen mitől tartaniuk. A prémium minőségű anyagok és a bőrkárpitok már az alapfelszereltségnél is megfigyelhetők.

A csúcsminőségű belső kárpit széles színválasztékban érhető el, így mindenki megtalálja azt a színvariánst, amely a legjobban képes igényeinek kielégítésére. A műszerfalat bevonathatjuk egy Soft Nappa bőrrel, de lehetőségünk van olyan csomagot is választani ahol egy kontrasztos barna varrás teszi még egyedibbé a belső teret. A gyönyörű kárpit mellett lehetőségünk nyílik a világításcsomag kiválasztására is. A csomag segítségével elegáns atmoszférát teremthetünk az utastérben.

A környezet-megvilágítás összesen 9 féle fénydizájnt tartalmaz. Ezek a tetőkárpitban, a belső díszbetéteknél, az első és a hátsó lábtérnél, az első ülések háttámláinál, a rekeszekben és a panelekben találhatók meg.

Szóljon hozzá!