Autó Tudós

BMW X7 néven fog debütálni a fantasztikus monstrum 2018-ban

Íme az új 2018-as BMW X7!

Rate this post

Az Audi Q7 és a Mercedes Benz GLS ellenfele lesz várhatóan az új BMW x7, mely frankfurti autószalonban volt látható, egyelőre még csak tanulmányi autóként. A BMW ezzel a csodajárgánnyal egyértelműen megalkotta a hatalmas méretekkel bíró saját SUV-ját.

A modern autócsoda rövid bemutató videója a következő linken keresztül tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=wJyWtat3kQo

A rengeteg újságíróval és szakemberrel körbe nyüzsgött autóról elmondható, hogy formaterveit egyáltalán nem mondhatjuk elegánsnak, de ez köszönhető nagysága miatt, ám érdemes azt is tudni, hogy ez a modell, már a BMW legújabb, legkorszerűbb stílusában gyártódott, így olyan megoldásokkal és elemekkel is találkozhatunk, melyek eddig egyáltalán nem voltak jellemzők a BMW-re nézve, azonban ezentúl valószínűleg sűrűbben fogunk velük találkozni!

Mit képvisel a mogorva BMW x7 kinézet?

Külső dizájnját tekintve, kinézetre elsőre sokan egy vaddisznóhoz hasonlítják kialakítása miatt. Gonosz tekintet fogad, ez pedig egyértelműen mutatja azt a hatalmat és belső erőt, mely ebben a szuper autóban lakozik. A kinézet ad neki egy olyan hangulatot, melytől azt érzi az ember, hogy ennek az autónak bizony meg kell adni a kellő tiszteletet az utakon.

A BMW X7, a márka jelenlegi megjelenését követően, a fényszórók kékes fényben pompáznak, a felnik pedig 23 colosak. Ha sikerül túllépnünk, a meghökkentő külső dizájnon, akkor belső terét tekintve is egyértelműen a hatalmas jelző jut róla eszünkbe. Bár az autószalonban egyelőre pontos adatok nem hangzottak el, abban biztos vagyok, hogy ebben a monstrumban egyetlen ember sem fog nyomorogni és kényelmetlenül utazni.

Belső kinézetésre elmondható az, hogy legfőképp a letisztultság és az egyszerűség jellemzi. Szemben megpillanthatjuk a nem meglepő módon hatalmas méretű érintőképernyőt és a 12,3 colos virtuális műszerfalat, melyen biztosan meg fogjuk találni a legfontosabb információkat. Erről pedig akár navigációs tájékoztatást is küldhetünk a központi rendszerre, de akár zenéket is. A hatalmas belső térnek köszönhetően mindenki számára ultrakényelmes autó. Egymást mellett 2 ülés található, de hatalmas lábtér és fejtér fogad, ha benézünk ebbe a csodába.

A BMW X7 esetében konnektoros hibridről beszélhetünk-e?

Egyelőre nem tudni sokat a hajtásláncról, bár van pár jel, amiből arra következtethetünk, hogy egy hibriddel van dolgunk, sokan azonban úgy gondolják, hogy valószínűleg konnektoros hibrid hajtásról beszélhetünk. Így valószínűleg egy 740e konnektorról tölthető hibridhajtású autó lesz.

A benzines rész turbómotoros lesz, mely vélhetően tisztán elektromos üzemben is működni fog.

Kiderült még, hogy a BMW x7 305/40 R23-as abroncsokkal van felszerelve. A több mint öt méteres monstrum egyelőre hatszemélyes, de ez várhatóan még bővülni fog.

A Mercedes Benz GLS-nek és az Audi Q7-nek megfelelő konkurenciája és erős ellenfele lesz! Az Egyesült Államokban pedig a Cadillac Escalande-vel kell szembe szállnia. A gyártást várhatóan Dél-Koreába fogják vinni és várhatóan 2018-ban fog debütálni. A hírek szerint a hat ülés át fog alakulni öt plusz kettőre, illetve a belső térben is meg fognak változni dolgok, de úgy gondoljuk a mogorva tekintet és kinézet nem fog átalakulni!

Exit mobile version