Brutális kinézet és brutális teljesítmény. Ez jellemzi a BMW 650i modelljét!
Autó trendek BMW

Brutális kinézet és brutális teljesítmény. Ez jellemzi a BMW 650i modelljét!

Rate this post

Kinézetre lélegzetelállító dizájn jellemzi, a jól meg szokott BMW stílus erre a modellre is jellemző. Szemből nézve az autó elején megpillanthatjuk azt a mogorva, erőteljes arcot, ami mindenkiben feléleszti a tisztelet kifejezést. Magabiztos tekintete egy különös lendülettel bír! Belső tere csodálatos, ízléses és meglehetősen elegáns. Az ülésekre csak rá kell pillantanunk és biztosak lehetünk benne, hogy na, ebbe az ülésbe aztán biztosan kényelmesen fogunk utazni!

Nem csak a vezető ülés, de az anyósülés és a hátsó ülések is nagyon kényelmesek, az ülések kellően feszesek, mégis rugalmasak. A BMW 650i a BMW 5 és a 7 keverékéből jött létre. A tervezők egyértelműen az modellek legjobb tulajdonságait próbálták belezsúfolni ebbe az autóba! A kormánykerék kényelmes tapintású, bőrrel bevont, az autó kormányzása igen pontos, a parkolást pedig elvégzi helyettünk a beépített parkolórendszer. A modellfrissítés után az autó megjelent kabrió, 2 és 4 ajtós verzióban is.

Hatalmas és tovább bővíthető csomagteret is kapunk BMW 650i-hez!

Csomagtere hatalmas és tágas, 450 literes. Az autó négy személyes, 40:60 arányban lehajtható hátsóülésnek köszönhetően az amúgy is nagy csomagtartója kibővíthető egészen 1265 literesre! Ebben aztán már lehet pakolni rendesen!

Az autó utasteréről és a kárpitozásról egyértelműen látszik a minőségi anyagok használata és az igényes kivitelezés. A műszerfal, a középkonzol és az ajtók belső fele is exkluzív bőrborítást kapott.
Automata, 6 fokozatos tiptronic sebességváltó segíti a vezetést, az autó pedig úgy cikázik a sebességek között, hogy azt még a vezető is alig veszi észre, nem, hogy a többi utas.

Komfortérzet, hihetetlen gyorsaság és dinamika

A BMW 650i egyértelműen a luxuskategóriás autók közé sorolható és ennek megfelelően rengeteg extrával fel lehet turbózni. Ilyen például a külső visszapillantó tükrök fűthetősége és elektromos vezérlése. Az autó egy speciális, kiváló minőségű, defektbiztos abronccsal van felszerelve, könnyűfém keréktárcsái pedig 18 colosak. Elektromos légkondi és az elektromosan állítható és fűthető ülések pedig megint az utasok kényelmét szolgálja. Az autóban 4 személy kényelmesen el tud férni!

Ez a csodajárgány 450 lóerővel bír, maximális forgatónyomatéka pedig 650 Nm. Végsebessége 250 km/óra, gyorsulása pedig 0-100 kilométer/órás sebességre csupán 4,6 másodperc.

Az autóról gyorsteszt is készült, amely a következő linken keresztül tekinthető meg:

A 4395 cm3-es benzinmotornak a fogyasztása pedig 8,6 liter / 100 kilométer. Ezt az autót mindenképp olyan embernek ajánljuk, aki magabiztos, stílusosan elegáns kocsit keres. Fontos számára a gyorsaság, de a sebesség mellett a kényelmet is szereti! Ez a Dinamikusan kifejlesztett autó biztosan szebbé tenné az ember mindennapjait. Könnyű vezetni, jó a fogyasztása és brutális a kinézete.

A könnyű vezetésnek és az irányításnak köszönhetően hatalmas élmény ad az autó vezetése, a gyorsaságról és az adrenalinról pedig ne is beszéljünk!

Szóljon hozzá!