Citroen Jumpert erre használják sokan
Citroen

Citroen Jumpert erre használják sokan

Rate this post

A Citroën francia autógyár 2019-ben fogja ünnepelni a 100. születésnapját. Így nem is csoda, hogy a nagy múltra visszatekintő vállalat óriási fejlődésen ment keresztül ez a száz év alatt. Az innováció már kezdetek óta a Citroën kiemelkedő tulajdonságai között szerepelt, így valósulhatott meg az, hogy a kezdetekben fogaskerekek gyártásával foglalkozó cég, mára már az egyik legnagyobb autóipari szereplővé vált az egész világon.

Már 1933-ban képesek voltak 130 km/órás sebességre a Traction Avant modelljükkel. Később a Kacsa gúnynéven emlegetett Citroën 2CV vált rendkívül ismertté, amit egészen 1990-ig gyártottak is. Az 1955-ben gyártott Citroën DS egyedisége pedig a műanyagból készült műszerfalában rejlett, nem csoda, hogy közel 1,5 millió példányt adtak el végül belőle. A sorra megjelent személygépjármű kínálatukat végül kishaszongépjárművekkel és sportautókkal is bővítették.

A Citroën megalkotta a tökéletes haszongépjárművet

A Citroën már 1994 óta gyártja az egyik legnépszerűbb, megvásárolható kishaszongépjárművet, a Citroën Jumpert. Ez a furgon nagy méreteivel hódította meg az autópiacot a 90-es évek derekán. A nagy sikerre való tekintettel, egy második sorozatot is elkezdtek gyártani 2006-ban, majd a harmadik sorozat is legördült a gyártósorról 2014-ben.

A gyártó a legjobb munkakörülményeket garantálja ezekben az autóiban. Vallják, hogy ez az autó nem csupán egy munkaeszköz vagy munkatárs lesz, hanem a vállalat zászlóvivője is egyben, köszönhetően a számtalan felszereltségének és kiváló tulajdonságainak.

Bemutatkozik a Citroën Jumper

A Citroën Jumper mindent tud, amit egy kishaszongépjárműnek tudnia kell. Az autó hasznos térfogata eléri a 17 köbmétert, nem csoda, hogy a vásárlók már több, mint 4 millió regisztrált kilométeren vannak túl a megvásárolt járműveikben. A több, mint 2 méteres hátsó ajtókhoz közel másfél méter hosszú szélesség tartozik és egy 1,25 méteres oldalsó tolóajtó.

A technikai fejlődés zálogatként pedig új tolatókamera került a kocsiba rakodásfigyelő funkcióval. A modernizáció azonban ezzel nem ért véget, a Jumperben megtalálható a felhasználóbarát telekommunikációs egység, a érintőképernyős navigációs rendszer, a lejtmenetvezérlő, az elindulási segítő, az ESP, a gumiabroncs nyomás érzékelő, a programozható sebességrögzítő és a vonalátlépésre figyelmeztető rendszer is.

Használt Citroën Jumpert már az interneten is vásárolhatunk!

Ez a kis fogyasztású, rendkívül népszerű és fantasztikus alkatrészekből álló jármű nem csak az autószalonokból vásárolható meg, hanem másodkézből, nagyszerű áron, már az interneten is. A mascus.hu internetes portálon ugyanis több száz példány várja új gazdáját. Ehhez mindössze a Használt eszközök alatt lévő Haszongépjárműveket kell megkeresnünk és azon belül a Citroën márkára szűrnünk. Itt a típust állítsuk be Citroën Jumperre és már is válogathatunk a több mint 350 hirdetés közül.

A hirdetések között találunk járműveket Spanyolországból, Dániából, Lengyelországból, Csehországból és Franciaországból is. A különböző szűrési lehetőségek pedig segítenek mindenkinek megtalálni a számára ideális példányt!

Szóljon hozzá!