Dinamikus és rendkívül erős autóval állt elő a Toyota. Itt a 2017-es Toyota Yaris!
Toyota

Dinamikus és rendkívül erős autóval állt elő a Toyota. Itt a 2017-es Toyota Yaris!

Rate this post

A Toyota az idei évben előállt egy olyan autó csodával, ami mellett senki nem tud elmenni szó nélkül! Igen dinamikus és erőteljes kinézettel bír a vadonatúj Toyota Yaris, mely számtalan speciális, modern technológiával van felszerelve, így garantáltan hatalmas élményt élhetünk át vezetése közben.

Belső teréről elmondható, hogy első ránézésre nem egy autóba érezzük magunkat, hanem inkább egy bőrkanapés luxusirodában. Az elegáns, háromküllős kormánykerék azonban mégis azt sugallja, hogy egy autóban ülünk. Ez az autó viszont egyértelműen luxuskategóriába tartozik és ezt ránézésre elmondhatjuk, ha csak a kárpitozásra vagy a bőrborítású kormányra pillantunk.

Különleges biztonsági technológiákkal ellátott

A Toyota Yaris nem csak nyugodt és igen kényelmes vezetést biztosít, hanem tökéletesen vigyáz utasai biztonságára. A különleges biztonsági technológiáknak, a Safety Sense-nek köszönhetően még a legfeszültebb helyzetekben is magabiztosan uralja a helyzetet. Legyen szó országúti, városi, vagy autópályán való közlekedésről, a Toyota Yaris minden helyzetben megállja a helyét. Elegáns kinézetétől kezdve, a megújult szellőző nyilásokon és a multimédiás rendszeren keresztül, a hatalmas belső téren át minden azt bizonyítja, hogy az autó tervezői mindent elkövettek, annak érdekében, hogy ez váljon az év legjobb, legdinamikusabb autójává. Az ülések maximális kényelmes nyújtanak az utasoknak számára, ás ez különösen igaz, ha a hátsó ülésekről beszélünk.

A LED fények és a jellegzetes fényvezető LED elemek kellően kiemelik a Yaris jellegzetes, elegáns stílusát. Meghatározzák az autó dinamikus kinézetét a gyönyörű keréktárcsák, illetve a vadonatúj hűtőrács és a hátsó lökhárító is. Az autó alapformáját felszerelték, nagyobb és jóval íveltebb hátsó lámpákkal, változott a jellegzetes orr része és a farrésze is, illetve más lett a lökhárítók kinézete is, az elődjéhez képest. Az autó futóművét kényelmesebbé fejlesztették és a kormányzás sem agilis menet közben.

A Toyota Yaris újításába belekerülhet sok extra is, ilyen például az ütközés-előtti biztonsági rendszer, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az automatikus távfény, vagy az útjelzőtábla-felismerő rendszer is.

Milyen Toyota Yaris teljesítménye?

A 1.5 Dual VVT-iE hibrid motor nagyobb teljesítményen fut, ám ennek ellenére is alacsonyabb a fogyasztása, főleg, ha ebben az esetben is a Yaris elődjéhez viszonyítjuk. A hibrid motor 111 lóerős teljesítménye, illetve a 136 Nm csúcsnyomatéka miatt se nevezhetjük a Toyota Yarist sportautónak.

A 4000/perc fordulatszámot tekintve egyértelműen elmondhatjuk jóra, hogy menet közben is kellően rugalmas, mégis nagyon erős autó!

Egy közel negyed órás teszt videó összeállítás tekinthető meg az új Toyota Yaris-ról a következő linken keresztül:

A két erőforrás közös teljesítményének köszönhetően, mint a közutakon, mint pedig a városban is egy ütemes, dinamikus, emellett rendkívül takarékos autózást alkot meg. Ezek az apró, pluszok és a sok speciális tulajdonságnak köszönhetően teljesen tökéletessé varázsolja az autózás élményét.

Egy Dinamikus, erős, kis fogyasztással rendelkező, sok extrával és luxus kényelemmel ellátott autóról pedig sokan csak álmodoztak! Ezt mind egy autóba alkotta meg nekünk a Toyota, az új Yaris képében.

Szóljon hozzá!