Dinamikus kinézetével robbant be a piacra 2017-ben a vadonatúj BMW X3!
BMW

Dinamikus kinézetével robbant be a piacra 2017-ben a vadonatúj BMW X3!

Rate this post

A BMW 2017-ben létrehozta a lenyűgöző X3-as modellt, melynek extravagáns kinézete újra alkotta a függetlenség és a tekintély jelentését. Az autó gyártása a BMW amerikai gyárában történik, ahol várhatóan 2018-as évtől újabb szériát, a BMW X7-es is megjelenik majd. A gyártók szerint a BMW x3-as lekörözi majd elődjét, pedig az elmúlt években abból is több mint 950 ezer példányt adtak el.

A BMW X3-as még családi autónak is megfelel, annyira tágas!

Erről az autóról már ránézésre is elmondhatjuk, hogy biztosan nem fog senki nyomorogva utazni benne, hiszen kívülről is jól látszik mennyire tágas és nagy! Nem csak az üléstérben van sok hely, de az 550 literes hátsó csomagtartó is kibővíthető 1600 literesre. Az autó Külsejét tekintve egy markáns, erőteljes vonalat láthatunk, melyet azonnal megjegyeznek a járókelők. A tipikus BMW vonások és az időtálló megjelenés itt is látható. A BMW x3-as egy megbízható, dinamikus kinézettel rendelkező négykerekű csoda, mely hatalmas vezetési élményt nyújt a sofőrnek.

A régi modellhez képest az autó sok mindenben megváltozott, ám a karakteréhez és arányaihoz nem nyúltak. De kapott egy új lökhárítót és LED-es ködlámpát, melyeket szemből láthatunk, illetve új hangszigetelt szélvédővel is felszerelték. A régi modellhez képest az új x3-as össztömege csökkent, ettől eltekintve hossza és szélessége is nőtt valamennyit. Ezek mellett sikerült elérniük az 50:50%-os statikus tengelyterhelés-eloszlást, melynek köszönhetően az autó kanyartulajdonságai még kiemelkedőbbek lettek!

Az 55kg-os súlyelőnnyel, modern dizájnhoz illő kinézettel, extravagáns LED lámpákkal és a 0,29-es CW értékével 2017-es évben berobbant a köztudatba a gyönyörű BMW X3-as. Az adaptív csillapítás, az M futómű és a változó áttételű kormánynak köszönhetően biztonságos és gyors vezetést biztosít. Az autó sok extrával van felszerelve, itt van például az interaktív indítókulcs, az okostelefonos integráció, korszerű, szellőztetett ülések, a kézmozdulat vezérlés, a háromzónás klímaberendezés. A felhő alapú adatszinkronizálásról, a head-up kijelzőről és a panoráma napfénytetőről pedig már ne is beszéljünk.

Összesen ötféle motorral vásárolhatjuk meg a vadonatúj BMW x3-ast

Az új BMW x3-ast többféle motorral ismerhetjük meg.

Dízelmotorból rögtön kettőből is választhatunk:

  • – BMW x3 xDrive20d 190 lóerős,
  • – A BMW x3 xDrive30d pedig már 265 lóerővel bír.

Ezek mellett válogathatunk a benzinmotoros változatok közül is, ahol összesen hármat ismerünk:

  • – BMW x3 20i összkerék meghajtásos, 184 lóerős,
  • – A BMW x3 M40i 252 lóerős,
  • – A BMW x3 pedig 360 lóerős motorral van felszerelve.

Az sok motorválasztéknak köszönhetően garantáltan minden ember megtalálja a neki megfelelőt.

Ha gyorsaságra, de ettől függetlenül kényelmes ülésekre, jól felszerelt műszerfalra és rendíthetetlen irányításra vágyunk, melyet megkaphatunk egy gombnyomásra, akkor ezt határozott fellépésű világjárót egyértelműen nekünk találták ki!

A BMW X3 reklámvideója itt érhető el:

Szóljon hozzá!