Most éri meg Bridgestone téli gumikat vásárolni!
Bridgestone

Most éri meg Bridgestone téli gumikat vásárolni!

Rate this post

A Bridgestone gumiabroncs gyártó egy fantasztikus nyereményjátékot indított, ahol több 100.000 Forint értékű OMV utalvány talál gazdára! A téli nyereményjátékban most részt vehet mindenki, aki a promóciós időszakban vásárol egy szett Bridgestone téli gumit. A nyereményjáték 2017 október 12-étől 2017 november 30-ig tart. Ez idő alatt, minden egyes nap kisorsolnak három darab 10.000 Forint értékű OMV utalványt, valamint hetente három darab 100.000 Forint értékű utalványt.

A promócióban való részvételhez nem kell mást tenni, csupán 4 darab személygépjárműre szerelhető Bridgestone téli gumit vagy 4 darab 4×4-es Bridgestone téli gumiabroncsot vásárolni és megőrizni a vásárlást igazoló blokkot. A számla képét fel kell tölteni a http://passion.bridgestone.hu honlapra és a november végéig naponta 3×10.000 Ft értékű OMV utalvány, hetente pedig 3×100.000 Ft értékű OMV utalvány talál gazdára.

Így vegyen részt a promócióban!

A Bridgestone téli promóció szabályzata szerint a játékban csak természetes személyek vehetnek részt, akik megőrzik, majd feltöltik a vásárlás után kapott számlájukat. A 10.000 Forint és 100.000 Forint értékű OMV utalványok készpénzre nem válthatóak, viszont az OMV benzinkutakon üzemanyagra, szolgáltatásokra és termékekre is beválthatóak.

A Bridgestone téli gumi promócióban a következő lépésekkel lehet részt venni:

  1. Vásároljon egy szett (4 darab) Bridgestone téli gumiabroncsot
  2. Vigye magával a vásárlást igazoló blokkot
  3. Látogasson el a passion.bridgestone.hu oldalra és töltse fel adatait és a számla képét
  4. Várjon és szurkoljon, hogy Önt sorsolják ki a napi és heti nyeremények győzteseként!

A Bridgestone téli gumi szett megvásárlása után, a blokk megőrzése mellett, látogasson el a http://passion.bridgestone.hu webcímre, ahol feltöltheti a vásárlását igazoló blokkot. A számlán felül szükséges megadnia Keresztnevét és Vezetéknevét, valamint E-mail címét és Telefonszámát is a játékban való részvételhez. A játékban, csak a 18. életévét betöltött természetes személyek vehetnek részt akik hozzájárulnak ahhoz, hogy a Bridgestone Europe NV és a Bridgestone Magyarország Kft. marketing anyagokkal felkeressen a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Ezek a Bridgestone téli gumik érnek most százezreket

A Bridgestone téli gumiabroncsokat megvásárolhatja akár online a Bridgestone hivatalos honlapján, más gumiwebshopban, hipermarketekben, üzletekben vagy akár közvetlenül az autógumi szervizeknél is. A játékban való részvételhez legalább négy darab Bridgestone téligumit kell egy vásárlás alkalmával, egyszerre megvásárolni. Fontos, hogy a megvásárolt gumiabroncsok mindegyike jól látható legyen a vásárlás helyszínén kapott blokkon.

Sérült, nem olvasható vagy hamis blokkal való nevezés, a játékból való kizárást vonja maga után.

A játékban a következő gumiabroncsok vesznek részt:

Bridgestone DriveGuard Winter
Bridgestone Blizzak LM001
Bridgestone Blizzak LM-32
Bridgestone Blizzak LM-80 EVO
Bridgestone Blizzak DM-V2
Bridgestone Blizzak W810

Szóljon hozzá!