Fiat 500X Cross Family családra tervezve
Autó trendek

Fiat 500X Cross Family családra tervezve

Rate this post

Igazi családra tervezett crossover-t hozott létre az olasz autógyár, a Fiat. Használatával egy olyan társat kapunk, amely kiváló megoldást nyújt mind a hétköznapi városi forgatagban, mind pedig egy hétvégi kirándulás során a hegyekben.
Nézzük, mit tud a Fiat 500X a Fiat Szabó szakértői szerint:

Izgalmas formák

Az 500x már első ránézésre is kellemes érzetet kelt. Az autó modern kialakítása mellett mégis egy tradicionális Fiat benyomását kelti.
Az 500X-be beülve az élmény tovább fokozódik. Ne egy James Bond fél luxus design legyen azonban a szemünk előtt, hanem egy igenis használható belső tér. Az olyan apróságnak tűnő dolgok, mint a pohártartók okos elhelyezése, a kissé felfelé álló kesztyűtartó, amely áttekinthetőbbé teszi annak tartalmát, fokozzák a komfortérzetet. A kissé gömbölyített belső kialakítás gondoskodik, amely is jobb helykihasználtságot nyújt.
Az 500X optimális választás a családnak: kényelmes, biztonságos és megfizethető.

Menet közben

Formai előnyei mellett azonban menettulajdonságai is kedvezőek a Fiat-nak. A crossover szinte siklik a városi utakon, mindeközben a motor hangját alig hallhatjuk.
A Fiat 500X leginkább városi körülmények között érzi jól magát, de a kissé nehezebb útviszonyok között is jól teljesít. Ha sokat járunk nehéz terepen, nem feltétlenül ez lesz a legjobb döntés számunkra, de az eseti nehezített körülmények vállalhatóak vele így is.

Kirándulásra fel

Remek családi programok elé nézhetünk, ha az 500X-et választjuk útitársul. Bátran nekivághatunk vele akár egy túra helyszínének is.
A csomagjainkat kényelmesen el tudjuk tenni, a hátsó csomagtérben mely 350l-es bel tartalma akár 1000l-ig is növelhető a hátsó ülések ledöntésével.
Összességében a Fiat 500X valóban egy családra tervezett modell. A tervezőasztal fölött állók valószínűleg ismerik azokat az igényeket, amelyek valóban lényegesek a családi autó tervezésekor, ugyanakkor megpróbáltak némi izgalmat is csempészni az egész kialakításba, ami sikerült is!

Szóljon hozzá!