Gumi szerelés már az út szélén is megcsinálják nekünk a mobilgumis
Autógumi

Gumi szerelés már az út szélén is megcsinálják nekünk a mobilgumis

Rate this post

Hallottál már a mobil gumiszerelésről? Kiváló megoldás, amikor a gumiabroncsod csütörtököt mond és a lehető leggyorsabban szükséged lenne a segítségre. Magyarországon az autószerelők és a gumiszervizek túlterheltek, így sok esetben csak hetek múlva kapsz időpontot.

Ezt a problémát orvosolva hozták létre a mobil gumiszervizeket. Szolgáltatásukat nem csak az otthonodban veheted igénybe, de akkor is a segítségedre sietnek, ha útközben lett defektes az abroncsod és egyedül kevés vagy a hiba elhárításához.

A defektek megelőzése és okai

Nagyon fontos, hogy hosszabb utazás előtt mindig ellenőrizd a guminyomást, ugyanis, ha az nem megfelelő, akkor gyengülhet az abroncs szerkezete. Ne felejtsd a pótkerék nyomását is ellenőrizni! A másik fontos dolog, hogy a jármű ne legyen túlterhelt. Sajnos emiatt a gumi is túlterhelt lesz és felforrósodik, ami miatt az fel is robbanhat.

Sajnos azonban akkor is előfordulhatnak balesetek, ha elővigyázatosak vagyunk. A durrdefektek 80%-át általában szúrós tárgyak okozzák, bár hazánkban a kátyúk is a komoly veszélyforrások közé tartoznak. A hirtelen nyomásvesztés mellett gondot okozhat még a lassú defekt, amely órák, vagy napok alatt eredményezi a gumi leeresztését.

Ennek hátterében általában rossz szelep vagy tömítés, esetleg a felni okozta sérülés áll. Amennyiben a problémával nincs lehetőséged ellátogatni egy gumiszervizbe vagy az autópályán akad nehézséged, a mobil gumiszerelés a megoldás számodra. Budapest egyik legfelkészültebb csapata az amobilgumis.hu segítségével bármely napszakban megoldható a kerekek problémája, legyen az defekt bármely fajtája, esetleg lepadkázás következtében létrejövő abroncssérülés.

Ha már megtörtént a baj…

Mi történik, ha defektet kapsz az út szélén és nem rendelkezel pótkerékkel? Több órát várakozol a trélerre, amely legtöbbször borsos összegekbe fáj. Amennyiben van pótkereked belekezdhetsz a kerékcserébe, de egy forgalmas útszakaszon ez elég veszélyes lehet, főleg, ha kevés tapasztalattal rendelkezel. Ebben az esetben érdemes profikra bízni a probléma elhárítását, mégpedig egy mobil gumiszerelő gárdára, akik legtöbb esetben fél óra alatt elvégzik a munkálatokat.

Feltűnő, sárga villogó fénnyel és a maximális biztonsághoz szükséges összes felszereléssel rendelkeznek, melynek köszönhetően az elhaladó autósok messziről észrevesznek majd. Szolgálati járművük teljesen önellátó, a szükséges eszközöket egy generátor működteti. Akár egy szokásos szervizben itt is minden megtalálható, így szinte garantált, hogy ismét új életet lehelnek az abroncsodba.

A gumiszerelés árairól

Mennyibe kerül a mobil gumiszerelés?

Az biztos, hogy sokkal olcsóbb mint egy tréler, főleg, ha több száz kilométerre vagy az otthonodtól. Még, ha egy új gumi árát és annak felszerelését is kell megfizetned, akkor is jobban jársz mint, ha bevontatnának egy szervizbe. Míg egy vontató jármű kilométer díja 300-500 Ft, addig az amobilgumis.hu 100 Ft/km áron száll ki egy helyszínre. A defekt javítása 12.000 és 15.000 Ft között változik, attól függ, hogy hol található az autó. Ez összeadva egy 100 km-es utazással is maximum 25.000-30.000 Ft, míg a tréler ennek többszöröse is lehet.

Budapest egész területén, Budaörsön, Törökbálinton, Érden, Biatorbágyon és Budakeszin is a segítségedre sietnek. Ebben az esetben a szerelés kiszállással együtt 8.000 és 10.000 Ft között mozog.

Az otthonodban is elvégzik a gumiszerelést, amely nem kerül sokkal többe, mint, ha Te látogatnál el a műhelyükbe. A felni méretétől függően, egy gumi szerelése 1600-2500 Ft-ig terjed.

Miért érdemes igénybe venned a mobilgumis szolgáltatást?

Röviden és tömören: gyors, olcsó, kényelmes és nem utolsó sorban non-stop. Egy mobil gumiszerelő az autósok szuperhőse, akire bármikor lehet számítani. Ha kell az autópálya kellős közepén ment meg, a lehető leghamarabb, de, ha nincs kedved vagy időd, akkor otthon is elvégzik a szükséges javításokat. Ráadásul nem sokkal, vagy sok esetben egyáltalán nem drágább, mint egy hagyományos gumis műhely. Érdemes már most elmentened az amobilgumis.hu weboldalát, ugyanis a mobil gumiszerelésé a jövő!

Szóljon hozzá!