Autó Tudós

Hitelből, milyen használt BMW-t tudunk vásárolni?

BMW autóhitelből

BMW autóhitelből

Rate this post

A használt autók piacán számtalan BMW típust fedezhetünk fel, hiszen a kereslet iránta nem csökkent, sőt talán még nőtt is. A BMW márkát nagyon sokan kedvelik megbízhatósága miatt. Nézzük meg most milyen lehetőségeink vannak, ha használt BMW-ben gondolkodunk

A BMW 5. szériájából a BMW 528-at érdemes megemlíteni. Egy 2016/6 évjáratú autót már 13 millió forint környékén megvásárolhatunk. Az 5-ös sorozat a felső középkategóriás autók közé tartozik és már 1972 óta gyártják. Már ebből is láthatjuk, hogy sokan kedvelik, hiszen a gyártásával sem lehet leállni. A régebbi új hatost szedánt váltották le, amikor megtervezték az 5-öst. Marcello Gandini tervezte a karosszériát és mára már összesen 6 generáció született meg a BMW 5-ből.

A BMW 3-as sorozata ennél jóval olcsóbban is elcsíphető, hiszen egy 2014. 2. havi Grand Turismo már 6 millió forint környékén megvásárolható. Ez is egy felső középkategóriás autó és 1975 óta gyártják. Az F30 például 2012-ben debütált Münchenben és 2012 februárjától lehetett megvásárolni.

Egy új BMW drágább, de…

Akik egy 2017-es BMW-re vágynak azoknak már mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk. Az 5-ös sorozat modelljét 20 millió forint környékén találhatjuk meg a kereskedésekben. Az 520d xDrive automata váltóval rendelhető meg. Összesen 5 fő fér el kényelmesen a lépcsőshátú kivitelben. Össztömege 2325 kg és 530 literes a csomagtere. Az autó már Euro VI besorolást kapott, de teljesítménye mit sem csökkent, hiszen 190 LE motort kapunk az 5-ös BMW-hez. 2 zónás digit klíma, szövetkárpit, állítható magasságú vezető ülés, multifunkciós kormány, elektromosan állítható utasülés, sportkormány, sötétedő belső visszapillantó tükrök jellemzik.

BMW x5

A vezetéstámogató rendszerek közül megtalálhatjuk az ABS-t, a követési távolság ellenőrző rendszert, a kipörgésgátlót, a távolságtartó tempomatot, a keréknyomás-ellenőrző rendszert, a fedélzeti számítógépet, a stabilitáskontrollt is. Multimédia területén is minden igényt kielégít az 520d. CD-s autórádió, USB csatlakozó, MP3 lejátszó, Bluetooth interfész, Hi-fi hangrendszer dobja fel a sofőr mindennapjait.

BMW-t hitelből is vásárolhatunk ha megfelelünk ezen feltételeknek

Ezeket az autókat némi készpénz és hitel segítségével nagyon gyorsan meg lehet vásárolni. Egy 6 milliós BMW-t 1 millió Ft önrész mellett már meg tudunk vásárolni. Számtalan pénzintézet kínálja szabad felhasználású hiteleit már 5 000 000 Ft-nál is. Az OTP Banknál az akciós személyi kölcsön 8,29% THM mellett vehető fel.

A futamidő végéi 5 639 715 forintot fogunk visszafizetni a banknak. A havi törlesztőrészlet 156 000 forint környékén alakul. Az MKB-nál is kaphatunk Mosoly személyi kölcsönt. Itt egy kicsit magasabb a THM, hiszen 10,12 %. A hitel végéig 5 773 114 forintot fizetünk vissza és havonta 158 975 forint a havi törlesztőrészlet.

Mielőtt azonban a hitelfelvétel mellett döntenénk, nézzük, meg hogy a családi költségvetés elbírja-e a havi törlesztőrészletek fizetését. Érdemes a havi bevételünkből kiindulni és minden fix kiadást összeszámolni. Ha ezek mellett még egy 150 000 forint környéki havi kiadás is jól megfér, akkor vegyük fel a hitelt, amelynek ügyintézésében biztosan segítenek majd az autókereskedésben. A hitelfelvételhez szükség lesz a személyi igazolványra, a lakcímkártyára, a munkáltatói igazolásra, illetve vállalkozók esetében a NAV által kiállított igazolásra. Érdemes már előre minden előkészíteni, hogy ne az utolsó percben kelljen a papírokért szaladgálni. A szabad felhasználású hiteleket nagyon rövid idő alatt folyósítják.

Exit mobile version