Izgalmas autós találkozók 2017-ben is
Autózás

Izgalmas autós találkozók 2017-ben is

Rate this post

Különleges autós találkozók 2017-ben is megrendezésre kerülnek, így az autók szerelmesei nem maradnak szórakozás nélkül. Érdemes a programkínálatot alaposan áttekinteni, hiszen minden rendezvény más és más helyszínen kerül megrendezésre.

Ha július, akkor Street Car Autóstalálkozó Fadd Domboriban

Erről az eseményről egy street car szerelmesnek sem érdeme lemaradnia, hiszen különleges hangulatú rendezvényre számíthatunk. Az autó és motoros találkozón bárki bemutathatja verdáját a nagyközönségnek. Lesz street fighter show, szexy autómosás, erőember és különféle ügyességi versenyek, kipufogó hangnyomás verseny. A találkozóra akár a kisebbeket is magunkkal vihetjük, hiszen igazi családi napnak ígérkezik ez az autós találkozó 2017-ben. Táncos és sport bemutatókkal, ugrálóvárral és arcfestéssel, valamint ügyességi versenyekkel tarkított programra számíthatunk. A jó hangulatot az egymást érő koncertek biztosítják.

Az autós találkozók 2017-ben júliusban is elérhetők az érdeklődők számára

A VW szerelemeseit sem hagyják cserben a szervezők, hiszen még júliusban megszervezik a party-t amelynek a bátonyterenyei Gyürky-Solymossy kastélykert ad otthont. Ez az egyik legnevesebb hazai VW találkozó, így ezt, semmit esetre sem szabad kihagyni. Az autós szépségverseny, a tombolahúzás és még számos kiegészítő program áll a vendégek rendelkezésére, amely a minőségi kikapcsolódást biztosítja. Akik a tombolán igen szerencsésnek bizonyulnak akár még egy új VW boldog tulajdonosai is lehetnek.

Nemzetközi Amerikai Autó fesztivál

Augusztusban nem szabad kihagyni a Nemzetközi Amerikai Autó fesztivál programját, hiszen csodajárgányokat láthatunk, amelyek lélegzetelállító mutatványokkal örvendeztetik meg a közönséget. A rock & roll életérzés és a különleges járgányok mindenkit nagy örömmel töltenek el. Itt igazi bulizós hangulattal várják az érkező vendégeket. A Monostori Erdőben megrendezendő eseményre kicsik és nagyok is bátran kilátogathatnak, hiszen az autós találkozók 2017-ben erre is lehetőséget ad.

Augusztus 10 és 13 között egy igazi amerikai álom válhat valóra. Európa számos országából érkeznek a helyszínre a résztvevők és a látogatók is, hiszen ez egy igen nagy múltú rendezvénynek számít. Óriási bulaival fűszerezett 4 napos programot kínálunk mindenkinek. A helyszínen természetesen a klubtagok is képviseltetik magukat, ahogy évről-évre megszokhattuk. Az önfeledt bulizás és a fesztiválozás mindenkire vár. Az erőd falain belül mindenki megtalálja álmai járművét. Lesz felvonulás, Bika Rodeó és még gumifüstölés is.

Egy világrekord kísérlet is vár mindenkire ebben az évben

Az autós találkozók 2017-ben különleges programajánlattal is vár mindenkit. Egy különleges világrekord kísérleten vehet részt minden érdeklődő augusztus 5-én, Fóton. Tuningtalálkozó, Autós Klubtalálkozó és Családi Nap is megrendezésre kerül a helyszínen. Itt lesz minden, ami szem szájnak ingere. Világrekord kísérlet a helyszínen megjelenő gyártók számát tekintve. Dubaiban 2014-ben összesen 58 gyártó képviseltette magát, most ezt kellene megdönteni, hogy a Guiness Rekordok könyvébe bekerülhessen Magyarország is.

A szervezők ezen felül gyári és módosított autókat is várnak a helyszínre. A tervezett napi programok között megtalálható a tuningtalálkozó, az autóépítő szépségverseny, az autós klubtalálkozó, az iHover Roadshow, a különféle gyerekprogramok, zenei programok, felni kitartó verseny és még sok más.

Szóljon hozzá!