A Kormoran abroncsok
Autógumi Kormoran Nyári gumi

A Kormoran abroncsok

Rate this post

A lengyelországi abroncsgyártó cég, a Kormoran 1995 óra a Michelin csoport tagjának mondhatja magát, mára pedig Európa legtöbb országában igen nagy népszerűségnek örvendhet: Romániában, Macedóniában, Boszniában, Horvátországban, Oroszországban, Lengyelországban és természetesen hazánkban is. Európa területén a Kormoran abroncsokat több mint 2400 értékesítési ponton tudjuk megvásárolni.

A rengeteg értékesítési pont azért fontos, hogy folyamatosan képesek legyenek fenntartani a vevőkhöz való közelséget. 1967-ben kezdődött a Kormoran márka története, a lengyelországi Stomil gyárban, ám 1994-ig kellett várni arra, hogy elkészüljön a világ első Kormoran abroncsa. A márka a nevét az ezer tó vidékén található Kormorán csapatról kapta. 2005 óta több mint 5 millió Kormoran márkájú abroncsot vásároltak meg az emberek, egész Európa területén.

Kinek való a Kormoran abroncs?

Ma már hatalmas választékban találhatunk buszra, haszongépjárművekre, személy-és kisteherautókra is Kormoran abroncsokat. Az autógumik közül pedig az Impulser család az egyik legnépszerűbb a Kormoran márkában, ez pedig kimondottan a kis-és középkategóriás autókhoz lett kifejlesztve. Az Impulser család hatalmas népszerűsége pedig több dolognak is köszönhető. Először is vezetés közben tökéletes tapadást ezáltal tökéletes vezetést biztosít, másrészről pedig fontos megemlítenünk a Kormoran abroncsok igen kedvező árait, melyeket, akárkit könnyedén elérheti.

Ezeket az igen kedvező árral rendelkező jó minőségű abroncsokat kimondottan azoknak a sofőröknek tudjuk ajánlani, akik a kicsit öregebb autójukat legalább heti rendszerességgel szokták hajtani, legtöbbször a városi utakon, de ritkán autópályán is. Ők pedig leginkább akkor indulnak útnak, ha jó az idő és az utak is teljesen szárazak. A kedvező áron fekvő abroncsok igen népszerűek egész Európa területén, talán nem is létezik olyan autós, aki ne ismerné a Kormoran márkát. A gyártó a Kormoran abroncsokra élettartam garanciát vállal, azok 1,6 mm-es csatornamélységükig. A megbízható minőségre pedig a Michelin név a legnagyobb garancia.

A legismertebb Kormoran abroncsok

Kormoran Impulser B

A Kormoran egyik legnépszerűbb nyári gumija, mely lapos övvonalnak, illetve az erős oldalfalnak köszönhetően minimálisan képes csökkenteni az egyenlítetlen futást menet közben. Az abroncson megtalálható oldalsó csatornák tökéletes vízelvezetést biztosítanak. A kiegyensúlyozott futóbordák és a stabil peremek miatt pedig csendes, sima gördülés alakul ki, így pedig tökéletesen csökkenti a zajt, illetve ezzel egyidejűleg képes növelni a vezetés komfortját is. Több méretben elérhető, ára pedig mérettől függően 9.500 Ft – 11.500 Ft között található.

Kormoran Impulser B3

Az Impulser B3 is egy olyan nyári gumi mely több méretbe is elérhető, ára pedig 9.500 Ft és 12.300 Ft között helyezkedik el. Az abroncs tökéletes tapadási képességgel van ellátva, amely még nedves úton is rendkívül jól működik. Vezetői kényelme tökéletes, fékezési tulajdonságai pedig még neved úton is jól működik. A hatalmas, nyári kánikulában is remekül megállja a helyét az utakon, tökéletes vezetést biztosít a sofőr számára. Ez a nyárigumi abroncs is hatalmas népszerűségnek örvend, főleg kedvező tulajdonságai és ára miatt.

Szóljon hozzá!