Laufenn téligumi a 2016-os év nagy kedvence
Autógumi Laufenn Téli gumi

Laufenn téligumi a 2016-os év nagy kedvence

Rate this post

2016 tavaszától már Európa földjén is kaphatóvá váltak a kedvező áru Laufenn téligumik, amelyek rögtön az év legnagyobb kedvenceivé váltak, ami leginkább annak köszönhető, hogy bár a Hankook gyárából gördültek le, ezáltal megtartották a kérdéses gyártó abroncsaira jellemző összes előnyös, illetve pozitív tulajdonságot, de mivel a hazai gyártósorokon készülnek, ezért itthon verhetetlenül alacsony áron kerültek a boltok polcaira.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Hankook, mint prémium kategóriás abroncsgyártó elindít egy olcsóbb, bárki számára elérhető, ámde kiemelkedő minőségű márkát, amelyet kifejezetten az európai piacnak szántak, és ennek megfelelően a Frankfurti Autószalonon is rántották le róla leplet egy hivatalos vállalati sajtótájékoztató részeként.

Laufenn téligumi, avagy minőség elérhető áron

A Laufenn téligumikra, és úgy nagy általánosságban a Laufenn termékekre egyaránt jellemző az anyamárkára jellemző magas minőség, amely a legkülönfélébb vezetési feltételekhez igazodva kínál különféle termékcsaládokat kifejezetten olyan vásárlók számára, akiknek nagyon fontos a stílus és a minőség mellett az érték is. A Laufenn, mint újonnan bevezetett márka a Hankook víziójának egyik kézzel fogható részét jelenti, amelyet úgy alkottak meg, hogy a jövőben jelentős növekedést érjen el a piacon, ezáltal jelentős népszerűségre is tegyen szert az autósok körében.

A Laufenn téli gumikat, valamint természetesen a nyári abroncsokat is egyaránt az európai igényeknek megfelelően fejlesztették ki az ETC-ben, azaz a németországi Hannoverben megtalálható Európai Technológiai Központban, amely a Hankook számára kulcsfontosságú helyszín a vállalat kutatásainak és fejlesztéseinek tekintetében.

Nekünk, magyaroknak különösen jó hír, hogy a Hankook a magyarországi csúcstechnológiás üzemében gyártja majd a Laufenn téligumikat, amely a világ egyik legkorszerűbb gumigyáraként továbbra is ontja magából a prémium kategóriás Hankook abroncsokat személygépkocsikra, SUV-okra és kisteherautókra egyaránt, vagyis a két márka az eltérő árkategória ellenére is ugyanazokon a gyártósorokon ölt majd testet.

A Laufenn márkával a Hankook célja egyébiránt az, hogy a tudatos, ámde okos, illetve minőségi és olcsó termékekre vágyó vásárlókat széles termékkínálattal lássák el, amelyek megfelelnek a legszélesebb életstílusnak, autótípusnak és a többi. A Laufenn első körben öt terméksorozattal robbant be a piacra, amelyek között nyári és téli abroncsok egyaránt megtalálhatók!

A boltokba került Laufenn abroncsokról

Ezek az S FIT EQ, amely egy nagy teljesítményű autók számára szánt nyári gumi 15 és 19 col közötti méretben. A G FIT EQ a kisebb túraautókra koncentrál egy 13 és 19 col közötti méret közé belőtt nyári személyabroncsként, és míg az X FIT VAN a SUV és az egyterű szegmens számára kínál nyári alternatívát, addig az i FIT már a Laufenn téligumi szegmensét kínálja megerősíteni egy kifejezetten személygépkocsikra vagy SUV-okra szánt, szögetlen abroncsként 13 és 18 col közötti méretben, kifejezetten a nyugat- és közép-európai piacokat megcélozandó.

A gyártó kínálatában megtalálható még az i FIT ICE, amely a hazai boltokban igazi ritkaság számba megy, hiszen egy olyan szögekkel is felszerelhető, 13 és 18 hüvelyk közötti mérettel bíró téli abroncs, amely személygépkocsikra és SUV-okra egyaránt felszerelhető, noha a gyártó elsődlegesen a skandináv országoknak és Oroszországnak szánja.

Kép forrás: Flickr (licenc: CC-by-2.0)

Szóljon hozzá!