Lendület, innováció és nyári gumi akció Hankook berkekben
Autógumi Hankook Nyári gumi

Lendület, innováció és nyári gumi akció Hankook berkekben

Rate this post

A nyári gumi akció Hankook gumiabroncsait sem hagyta cserben, hiszen mindazok, akik ez irányban érdeklődnek nagy valószínűséggel rábukkanhatnak „gumiabroncs-kiválasztottjaikra.”
Ha saját autóval rendelkezik, akkor egy sor olyan extra tudást is összegyűjtött, amelyek segítségével gördülékenyebbé, zsírozottabbá varázsolhatja a „fémbarátjával” (azon nők esetében, akik látták már Uma Thurman Motherhood c. filmjét, talán éppen a „fémretikül” megnevezés terjedt el) való kapcsolatot.

A nyári gumi akció Hankook gumi téren

Az, hogy mely árak bizonyulnak jutányosnak a gumiabroncs téren informálódó személyek fénytörésében, változó mutatókkal léphet színre. Ami a nyári gumi akció Hankook szféráját illeti, típustól függően válogathat az árpalettáról, így példaképpen a Hankook Ventus Prime3 K125 205/55 R16 91V akár 15. 590 Ft. értékben is beszerezhető, ám amennyiben a Hankook Kinergy Eco K425 186/65 R15 88T érdekli Önt, abban az esetben 12.900 Ft-ért is megvásárolhatja a gumiabroncsot.

A döntés és a választás lehetősége az Ön kezében van!

Nyári gumiabroncs téren felbukkanó sztereotípiák

Ha nem is a nyári gumi akció Hankook berkeiben fellelhető mozzanatai érdeklik, abban az esetben is hallhatta, illetve tapasztalhatta, hogy a nyári gumiabroncs körül milyen tudásvariációk keltek szárnyra és működnek.

Azt már a legtöbben tudják, hogy a nyári gumi a száraz periódusban használatos, hiszen olyan tulajdonságokkal van felruházva, amelyek mindezt lehetővé teszik számára (gondoljunk itt példa gyanánt arra az ismérvére, mely szerint magasabb hőmérséklet beálltakor is optimálisan tapad az út felületéhez, hogy télen nem használandó, mert a gumi komponensei és kvalitásai mindezt nem teszik lehetőve stb.).

Szempontok a gumiipar történetében

A nyári gumi akció Hankook gumiabroncsgyártásra is kiterjed, hiszen minden gyártónak érdekében áll a mindenkori igényekhez, az időjárási viszonyokhoz és az ügyfelek elvárásaihoz való igazodás, hiszen mind az előállítók, mind pedig a használók körében létfontosságú az elégedettségráta mindkét fél számára ideális mutatója.

A Hangkook, amely cég ma már a leghíresebb a gumiabroncsgyártók sorában 1941-ben mutatkozott be a piacon és amelynek mottójaként summázható a lendület és az innováció ötvözésének igénye.

Bármilyen találmányról is beszéljünk, mindegyiknek volt valamilyen előzménye, bármilyen meglepőnek is hat elsőre ez a megállapítás. A legzseniálisabb ötletek néha annak a sokat emlegetett, fantasztikus „véletlennek” a számlájára írhatóak.

Ne feledkezzünk meg az autó-, és a gumiipar nagy ősatyjairól, akik nélkül ma az ipar sem ott lenne, ahol van. Például: Thomson, R.W –ről, aki 1845-ben szabadalmaztatta a légabroncsot; Dunlopról, aki gyermeke velocipédjének a kerekére felszerelt egy locsolótömlőt, és ezt követően észlelte, hogy annak haladása zajtalanabb és gördülékenyebb; no, persze Benz és Daimler neve is ide kívánkozik, hiszen ők voltak azok, akik megkreáltál az első praktikus gépjárműveket, és a sort folytathatnánk.

A kihívások serkentik a fejlesztők géniuszi elméjét és kreativitását, hiszen, ahogy Bob Gass találóan megfogalmazta egy alkalommal: A kockázatkerülés olyan, mintha magát az életet próbálnánk elkerülni; megáll a növekedésünk! És ezt nem hagyhatjuk, igaz?

Szóljon hozzá!