A mobilgumis mindig készen áll, mint gumiszerviz Budapesten
Autógumi Nyári gumi Téli gumi

A mobilgumis mindig készen áll, mint gumiszerviz Budapesten

Rate this post

Bár az időjáráson egyelőre nem észlelhető, de mégis lassan de biztosan közeledik a tavasz, amikor is az időjárás elkezd felmelegedni és jobb, ha az eddig használt téli gumikat, nyárira cseréljük az autónkon. Ezt akár saját magunk is megtehetjük, ám ha nem rendelkezünk kellő tapasztalattal, akkor jöhet a sorban állás a közeli gumisnál. A gumiszervizek a szezonváltási időszakban telítettek és rengeteg autós várja, hogy a járgányára nyárigumik kerüljenek.

Gumiabroncsot két okból kell cserélni az autón. Van a szezonális abroncs csere, amikor értelemszerűen időjárásnak megfelelő abroncsot szerelnek fel az autónkra és van, amikor valamilyen meghibásodás történik út közben és szükségünk van a sürgősségi gumi cserére vagy javításra. Ilyenkor azonban jó, ha tudjuk egy olyan mobilgumi telefonszámát, aki képes eljönni értünk és akár az út szélén is segítséget tud nyújtani a gumiszerelésben.

A defekt mindig rossz helyen és rosszkor jön!

Legyen szó defektről, padkázásról vagy kiszakadt abroncsról, ezeknek a dolgoknak sosem örülünk. Ha ezek után nincs kedvünk vagy időnk sorban állni a gumisnál, hogy egyáltalán ránézzenek a megsérült kerékre, akkor keressünk fel egy olyan mobil gumiszervizt, amely a munkaidőn kívül is 24 órás ügyelettel üzemel. Ezek a mobilgumis szervizautók rövid időn belül megérkeznek és mivel a legkomplexebb technológiákkal vannak felszerelve, biztosan segítséget tudnak nyújtani számunkra.

A 24 órás ügyeletnek köszönhetően a gumiszerelés lényegében bármikor és bárhol elvégezhető. Nincs sorban állás és nincs várakozás. Ezek a mobil szervizautók teljesen önellátóak, ami azt jelenti, hogy a szereléshez szükséges áramot, illetve sűrített nagynyomású levegőt is biztosítani tudják a szakemberek számára. Ennek köszönhetően akár a mező közepén vagy az autópálya szélén is el tudják végezni a javítást. Az szervizautó belső felszerelésének köszönhetően lehetőség nyílik a defektes abroncsok javítására is.

Egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehetünk a mobilszerviznél

Egy nagyobb kátyúba hajtás vagy egy megütött felni is sok kellemetlenséget tud okozni, ám a mobil gumiszerviz rövid időn belül a helyszínre érkezik. A jól felszerelt, messziről könnyedén észrevehető sárga villogókkal ellátott szerviz autó, akár percek alatt segíteni tud rajtunk, ha autónk abroncsa megsérült vagy tönkrement. Lehetőség van autópályás mentésre is, de még a motorkerékpárokon is képes segíteni a mobil gumiszerviz.

Ha a motorkerékpár olyan módon sérült meg, hogy nem javítható, akkor sem kell megijedni, hiszen a szervizautó belső tere úgy van kialakítva, hogy egy motorkerékpár elhelyezését könnyedén meg lehet oldani. Így a szervizautó szükség esetén bármilyen címre el tudja szállítani a motorkerékpárunkat, de ha rögtön javíttatni szeretnénk a motort, akkor egyenesen a szervizbe viszik azt.

A mobil szerviznél akár klímatöltésre is lehetőségünk van, hiszen a klímatöltést a megadott címen, könnyen és egyszerűen, rövid időn belül el tudják végezni a szakemberek. Ez a szolgáltatás persze főleg a nyári időszakban népszerű. A szakszerű klímafeltöltés egy mobil, teljesen automatikus gép segítségével történik, amely a legtöbb gépjármű adataival rendelkezik, így biztosan a megfelelő mennyiségű hűtőközeget fogja az autó klímájába tölteni. Ha baj van és segítség kell, a mobil gumis készen áll és várja a bajba jutottak hívását!

Szóljon hozzá!