A nagycsaládosok kedvenc autójaként ismert Opel Astra G!
Autózás

A nagycsaládosok kedvenc autójaként ismert Opel Astra G!

Rate this post

Elég megosztó jármű lett az Opel Astra G. Sokaknak, akik az utakon szeretnék felhívni magukra a figyelmet, talán ez az autó túl egyszerű, már-már unalmasnak mondható. Ennek ellenére, egy kisgyermekes családnak tökéletes választás lehet, ha az Opel Astra G-t válassza.

Miért a legjobb családi autó az Opel Astra G?

Pontosan milyen autóra vágyik egy család? Mindenképpen biztonságos, megbízható, hiszen nagyon sok kellemetlenséget okozhat egy megbízhatatlan autó, amely valamilyen hibájának köszönhetően képes leállni az út közepén, miközben akár kicsi gyerekekkel is utazhatunk vele. Ha már a kicsi gyerekeknél járunk, mindenképpen előny az autó vásárlásánál, ha sok helyet kapunk és az autó kellően tágas!

Sok autó reklámjába megjelenik az öt személyes kifejezés és ha el is fér a beharangozott öt személy, akkor az általában kényelmetlenül, nyomorogva. Az Opel Astra G-nek ez a hatalmas előnye! Szó szerint hatalmas és valóban elfér benne az öt személy. Ahogy benézünk az első utastérben, láthatjuk, hogy lábainknak kellő hely van hagyva, így biztosan kényelmesen utazhatunk. A hátsó ülésen ülők sem fognak panaszkodni, hiszen hátul is kényelmesen és komfortosan el lehet férni.

A hátsó ülésnél sok esetben azért fontos a nagy terület, mert a kisgyermekes családok sokszor bajlódnak a gyerekülés beszerelésével, itt azonban az is garantáltan el fog férni, így a gyerekek a megfelelő kényelemben és biztonságban utazhatnak. Gyerekekkel sok holmi is jár, de ez az autó mivel sok tárolóhellyel van ellátva, ez sem okoz gondot! A kesztyűtartó kinyitásakor kapunk két pohártartót is, maga a kesztyűtartó pedig kétrészes, sok minden elfér benne és ha szeretnénk még hűteni is tudjuk! A hátsóülések között található egy lenyitható könyöktámasz és ha a rejtett kis ajtócskát is kinyitjuk, akkor egyik kezünkkel könnyedén hátra nyúlhatunk a csomagtartóba valamiért. Ha már a csomagtartónál tartunk: Az Opel Astra G egy elég nagy, 460 literes csomagtartóval van ellátva, ami ebben a kategóriában elég ritka, így egyértelműen kiemelkedő.

Opel Astra G: Pontos kormány, gyors a reakciók, jó irányíthatóság

Megbízható, igen gazdaságos, könnyen fenntartható és könnyen kezelhető autóról beszélünk, melyhez sokféle karosszéria és motorválaszték is tartozik. Benzines motorok közül 7 fajtát, dízelesből pedig 4 félét is kaphatunk. Az 1,2-estől még picit erőtlennek tűnhet az autó, az 1,4-es 16 szelepes motorral azonban már szépen halad az utakon. A legideálisabb talán mégis az 1,6-os nyolcszelepes lehet.

Az Opel Astra G-ről készült autópályás videó felvétel a következő linken keresztül tekinthető meg:

A vezethetőségről elmondhatjuk, hogy a kormány komfortos, állítható, ugyanúgy, mint az ülés. Ezeknek köszönhetően mindenki kényelmesen vezetheti az Opel Astra G-t. Az elektromos gázpedálnak köszönhetően rettentő jó a gázreakciója, az autó menet közben szépen siklik, a motor pedig halkan, kellemesen zúg. A szervokormány érdemes a könnyű irányítás és a kormányzás. Az autó rugózása kellemesen feszes, gyorsulása pedig megfelelő.

Szóljon hozzá!