Nyári gumi akció Budapesten és környékén – Paul Walker és Don Juan esete a sebességgel
Autógumi Nyári gumi

Nyári gumi akció Budapesten és környékén – Paul Walker és Don Juan esete a sebességgel

Rate this post

Amennyiben egy nyári gumi akció Budapest térségében felüti a fejét, az autótulajdonosok joggal lecsapnak a nagyszerű lehetőségre, és ha tehetik a jutányos árból kedvükre profitálnak, talán tartalékolnak is egy időre.

Egy jó minőségű gumiabroncs primér funkciói közé a terhelhetőség, a rugalmasság és a sebességtűrés tartozik.

Nyári gumi akció Budapest gumiabroncs-shopjaiban

Talán felmerült a kérdés, mely szerint miért éljen a nyári gumi akció Budapest városában és környékén felbukkanó lehetőségével?

A vásárlók nagy többsége úgy gondolja, hogy a marketing kizárólag a forgalmazó javát szolgálja. Viszont, ahogy oly sok területen érvényesül a jól bevált és időedzett mondás, hogy tudniillik: kettőn áll a vásár, ezen a területen is megvillantja igaz mivoltát.

Nem leplezett tény, hogy a vásárlói forgalom növelése is egyik célja a kedvezményes áron beszerezhető termékeknek, használati tárgyaknak és egyéb pragmatikus eszközöknek, viszont nem hagyható figyelmen kívül az ügyfelek mindenkori elégedettsége, amely mércéje és előrejelzője a jövőbeli vásárlások gyakoriságának.

A gyorsaság, a vezetés gyönyöre, és a biztonság-faktor

Az ember a történelem folyamán bebizonyította, hogy a természet Don Juanja szerepet is könnyedén magára öltheti, hiszen minden lehetőséget megragad annak érdekében, hogy meghódítsa a meghódíthatót (vízen és víz alatt, a felhők és a csillagok között, a szárazföldön pedig több módját is meglelte „hódítói” hadjáratának).

Ha fürkészi a nyári gumi akció Budapesten felbukkanó lehetőségeit, akkor a kedvezményes árak mellett, nagy valószínűséggel a biztonságos keretek közötti sebességlehetőségeket is figyelembe veszi, hiszen imádattal és élvezettel „kekeckedni” a tempóval jólesően mulattató, ám a szórakozás veszélyfaktor esetében elsavanyodhat, ezért fontos az óvatosság.

Minden gépkocsivezető előhívja magából a lényében rejtőzködő kisebb-nagyobb Paul Walker-alteregóját, a Halálos iramban film szereplőjét, ám nem mindenki mondhatja azt a színész szavaival, hogy: Ha egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.

Summa summarum…

Tehát az akciók (és ennek kapcsán a nyári gumi akció Budapest környéki gumiabroncs-forgalmazó cégeinek, vagy akár más üzletek vonatkozásában ugyanúgy megmutatkozik) nem csupán az ügyfélkör-szélesítést és –megtartást mozdítják elő, hanem a vásárlók elégedettségét, lojalitását, valamint a vásárló-eladó viszonyt megerősíteni egyaránt hivatottak.

Az autózás már a kezdeti időszakban egyfajta mámoros, örömteli érzésállapotot volt képes előidézni, és teszi ezt ma is folyamatosan mindazok körében, akikben egy finomenergia működik a sebesség és a vezetés iránt.

Az ember és autója közötti különleges kapcsolat örömhormontermelő mibenléte annak is betudható, hogy a gyorsaság egyfajta idő-, tér- és önmeghaladás stádiumot képes generálni.

Szóljon hozzá!