Téli gumi

Nyerj élményautózást téli gumi vásárlásával!

Rate this post

A nyári időszakot már rég magunk mögött tudhatjuk, s ilyenkor autósként automatikusan eszünkbe jut a gumicsere. Az évszakváltáskor aktuálissá váló feladat kapcsán a jól ismert hét fokos szabály az irányadó. Ha tehát tartósan hét fok alá süllyed a hőmérséklet, akkor mindenképpen javasolt a téli gumi cseréje. A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden évben sokan gurulnak az utakra a nyári szettel, majd landolnak az árokban, veszélyeztetve ezzel saját és autóstársaik biztonságát.

Ellenőrizd a tavalyi téli gumi szetted!

Nem csak az a fontos azonban, hogy a téli gumi felszerelésre kerüljön, hanem annak állapota sem elhanyagolható. A kritikus 4 mm környékén már célszerű elgondolkodni azon, hogy lecseréljük a gumikat. Hasonló a helyzet akkor is, ha felületi sérülést észlelünk a gumi felületén. Most különösen megéri a téli gumi vásárlása, ugyanis élményvezetést nyerhetsz vele!

Vásárolj megbízható téli gumikat!

A sebesség és a menő verdák szerelmesei számára remek lehetőségként kínálkozik az élményvezetés. Az általában ajándékba választott programot most meg is nyerheted, és ehhez nincs másra szükség, mint arra, hogy vásárolj egy szett Giti GitiWinterW1 gumiabroncs szettet. Ez a típus kiválóan alkalmas a téli útviszonyok közötti közlekedésre. Az autós magazinok tesztjein folyamatosan kitűnően szereplő abroncs havas, jeges úton remekül teljesít, ez pedig nem elhanyagolható szempont akkor, ha a közlekedés biztonságáról van szó.

Vissza a jövőbe – vagy inkább előre egy menő járgánnyal!

Ha most próbálod ki a márkát és egy szettet beszerzel, havonta egy élményautózást nyerhetsz. A Vissza a jövőbe rajongói számára bizonyára nem kell bemutatni azt, amikor egy járgány kipróbálása igazi élményt jelent. Ha nem is a sci-fi komédiából jól ismert Doki és Marty kalandjait élheted át, akkor is elképesztő program részese lehetsz az élményvezetéssel.

Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékban?

Mindössze annyi a dolgod, hogy 4 db azonos méretű és mintázatú, GitiWinterW1 téli gumit vásárolj, és megadd adataid a márka weboldalán megtalálható, vonatkozó linken. Az előre megadott időpontokban történő sorsolást követően pedig csak telefonod vagy email fiókod kell figyelned, és megtudhatod, hogy Te nyerted-e az élményvezetést. A menő járgány kipróbálására egy tavaszi időpontban kerül majd sor, természetesen a nyertesekkel előre egyeztetett módon.

Felejtsd el a nyári abroncsot!

A szakemberek szerint sokan gurulnak a hideg hónapokban is a nyári gumival az utakra. Ez azonban nem csupán veszélyes, de nagyon felelőtlen megoldás is. A téli gumi ugyanis mind felületi kialakításában, mind anyagösszetételében kifejezetten a havas, jeges, hideg aszfalton való közlekedésre került kialakításra. Magas szilika tartalmának, a sűrű lamelláknak és a mély bordáknak köszönhetően a téli időszakban gondoskodik a közlekedés biztonságáról. Ne feledkezz meg arról, hogy akár már novemberben szükséges lehet a nyári szett lecserélése. Miért várnád meg, míg a gumisoknál sorban állnak az autósok? A jó minőségű téli gumik időben történő beszerzésével felkészülhetsz arra az időszakra, amikor a hőmérséklet tartósan hét fok alá csökken. Nem véletlen hangsúlyozzák ezt a szakemberek, hiszen a tapadás, a stabil úttartás érdekében, valamint az aquaplaning jelenség megelőzéséért igen fontos a hőmérsékletnek megfelelő abroncs használata.

Nyerj élményautózást most a megbízható GitiWinterW1 gumiabroncs szett beszerzésével, és gurulj minden alkalommal biztonságban az utakra!

Szóljon hozzá!