Az 5 legjobb téli gumi utcai autókra
Autógumi Téli gumi

Az 5 legjobb téli gumi utcai autókra

Rate this post

Minden évben, amikor megérkezik az ősz, majd a tél, automatikusan előkeressük téli ruháinkat, meleg kabátot, sapkát, sálat. Ugyanúgy ahogy nekünk, az autónknak is szüksége van a plusz felszerelésre a zord téli időjárásban. Szembe kell néznie fagyos havas utakkal, melyen csúszhatnak, és latyakos útfelülettel egyaránt. Ezért tehát nagyon fontos, hogy körültekintőek legyünk, amikor téli gumi vásárlás előtt állunk.

Rengeteg gumigyár azon fáradozik, hogy megalkossák a legjobb, és legmegbízhatóbb téli gumit, mellyel mindenki elégedett lehet. Ebben az évben újra megtudhatjuk, melyek azok a tél gumiabroncsok, melyekkel a vezetés a téli időjárás okozta útviszonyokban is biztonságos lehet. Természetesen a téli abroncsok kiválasztásánál elengedhetetlen hogy figyelembe vegyük a vezetési stílusunkat, az út típusát, ahol a legtöbbet használni fogjuk.

Melyek a legjobb téli gumik?

Michelin X-Ice Xi3

A Rangsor legtetején áll a Michelin X-Ice xi3.-as abroncs, amely az egyik legtartósabb téli gumi, hatalmas előnye hogy rendkívül alacsony zajszinttel rendelkezik. Használhatjuk autópályán, és városi vezetésnél is. Figyelemre méltó jéghúzóval és legmagasabb pontszámot érdemelve az első helyen áll.
A Michelin X-Ice Xi3-as gumiabroncs több kilométert meghaladó téli magabiztosságot biztosít.

Bridgestone Blizzak WS-80

A második helyezet A Bridgestone abroncsa, mely tökéletes tapadást biztosít jeges útfelületen. Tökéletes lehet autópályán és vidéki vezetésnél is. Vélemények szerint igen megbízható abroncs, amely kiválóan vezethető hóban, és jégen is egyaránt. Azért került végül csak a második helyre, mert nem kínál annyi tartósságot, mint a X-Ice Xi3.

Hercules Avalanche R-G2

A rangsor harmadik helyezettje ez a sokoldalú gumiabroncs, amely a hatalmas jégpáncélon is tökéletesen megállja a helyét. Egyértelműen megéri az árát, hiszen tökéletes biztonságot nyújt vidéki, és autópályán történő vezetés alkalmával is. A havas utakon is kiváló tapadással bír. Sokoldalúbb, mint a legtöbb téli gumiabroncs, ezért rengetegen kedvelik. Szembenéz a havas utakkal, a jéggel, és a latyakkal is.

Dunlop Winter Maxx 2

Ez a szuper minőségű téli gumiabroncs alacsony zajszinttel rendelkezni, melynek köszönhetően sokan kedvelik, és használják. Tökéletesen tapad a havas utakra. Ha városi környezetben szeretnénk használni, akkor ez lehet a legideálisabb választás számunkra. A vadonatúj Winter Maxx 2 elődjének, a Winter Maxxnek továbbfejlesztett változata.

Continental Winter Contact Si

Ha városi vezetéshez keresünk megfelelő téli gumikat, akkor ez a Continentál abroncs lehet a legjobb választás számunkra. Tökéletesen helyt áll erős esőben, hóban és jégen is egyaránt. A PolarPlus Technológia megőrzi a WinterContactSI-t ami biztosítja a jó tapadást jeges havas, illetve kemény téli körülmények között. A WinterContact SI gumiabroncsok megfelelnek az ipar súlyos hó ellátásának, követelményeinek, és a hegyi / hópehely szimbólummal vannak ellátva.

Szóljon hozzá!