Öt lélegzetelállító verzióval is előállt idén az új Ford Fiesta
Ford

Öt lélegzetelállító verzióval is előállt idén az új Ford Fiesta

Rate this post

A 2017-es Ford Fiestáról egyértelműen elmondható, hogy már ránézésre is egy nagyobb terjedelmesebb külső jellemzi. Ez a Fiesta hetekig évjárata, mely mindenképpen szeretné kiszolgálni az emberek igényeit, ezért rögtön öt ultramodern verzióval robban be a piacra. Mind az öt verzióról egyértelműen elmondható, hogy alapjában teljesen a Ford Fiesta stílusát hozza, mégis mindegyik eltér a másiktól, ami a felszereltséget, vagy a kinézetet illeti.

Az Új Ford Fiesta mindenképpen nagyobb, hosszabb és tágasabb, mint a korábbi modellek. Ez a tulajdonsága mindegyik verzióra egyértelműen igaz. Külsőjükről még elmondható, hogy valamivel lágyabb, gyengédebb stílust képviselnek, ez leginkább az első fényszóróknak köszönhető.

Részletek a Ford Fiesta St-Line változatáról

Ezt az autót az erőteljes, markáns kerekek, ezzel együtt a teljesen egyedi kinézet jellemzi. A Fiesta ST-Line lélegzetelállító karosszériájába hamar bele lehet szeretni, vele utazni pedig hatalmas élmény! A sportos külső mindenképpen erre a típusra jellemző, mely külső és belső dizájnjára is jellemző. Az elegáns és sportos kinézetet leginkább a gyönyörű, élénkpiros színű bőrülés pecsételi meg.

Ford Fiesta Titanium: Lenyűgözően modern autó

A 16 colos keréktárcsáival, bőrkormánnyal, kézifékkel, elképesztő hangulatvilágítással egyértelműen az idei év legmodernebb autói között köszönthetjük. A SYNC 3 rendszer és a színes érintőképernyő pedig egyértelműen már csak hab a tortán. A Fiesta Titanium a korszerű intelligens megoldásainak köszönhetően és különleges stílusa mellett a csúcs-modern autók legjobbja!

A legnagyobb meglepetések autója: a Ford Fiesta Trend

Ha egyszer megtapasztaljuk, hogy milyen élmény, amit az új Ford Fiesta nyújt, biztosan rögtön megváltozik az autózással kapcsolatos igényünk. A Fiesta Trend ránézésre talán a testvérei közül a legletisztultabb, legegyszerűbb változat, ám ez az autó sok meglepetést tartogat számunkra!

A Fiesta Trenddel kapcsolatban megismerhetjük azt a szakszerűen megtervezett és kivitelezett ultramodern formát, mely kívül- belül visszaköszön felénk. Ha egyszer kipróbálunk egy ilyen autót, biztosan soha többet nem akarunk kiszállni belőle!

Vignage változat: A Magas felszereltségű változat

Erről a verzióról sokan csak azt a jelzőt mondják, hogy „maga a tökély”. Ez cseppet sem túlzás, hiszen az autó belterében egy ultramodern képernyő üdvözöl minket. Steppelt bőrülésében pedig megtapasztalhatjuk mit jelent az igazi kényelem. Az autó egész műszerfalát beborító lágy tapintású bőr teljesen megteremti a vezetés totális luxusérzését.

Az igazi üzletemberek autója: Ford Fiesta Bussiness

Ez az autó markáns kinézete egyértelműen az üzletemberek autója. Ez egy Elektromos, automata légkondival, fűthető külső visszapillantókkal és ízlésesen kialakított köd fényszórókkal ellátott négykerekű csoda melyre egyértelműen az igazi kifinomult, elegáns stílus a jellemző. Ez a verzió is igen modern, hiszen SYNC 3 adórendszerrel és 7 hangszóróval is fel van szerelve.

Az új, Ford Fiesta modellről készült negyed órás áttekintő, tesztvideó a következő hivatkozáson érhető el:

Szóljon hozzá!