A sportautók Alfája és Omegája, egyértelműen a BMW M4!
BMW

A sportautók Alfája és Omegája, egyértelműen a BMW M4!

Rate this post

Két külön világ feszül egymásnak. De a folyamatosan harcolás helyett a két dolog eggyé válik és egyértelműen összefogja az egyik a másikat. A BMW M4-es esetén egymásnak feszül az autó mélyében a kifinomult szépség és a hatalmas erő. A kormánykerék tökéletesen simul tenyerünkhöz, az ultrakényelmes sportüléseknek köszönhetően pedig az ember egy felfokozott adrenalintermeléssel járó élménnyel lesz gazdagabb.

A BMW létrehozta azt a csodajárgányt, ami evidens, hogy csak a versenytempóért indul el. A nagy teljesítménnyel rendelkező sportautó tökéletes a verseny terepre is, de a hétköznapokat is szebbé teheti.

A BMW M4-est egyértelműen egy sportos feszesség jellemzi

Ez esetben a BMW-től nem a limuzinszerű autót kapjuk, hanem a sokkal kényelmesebb, nagy erőkkel bíró sportautót. Az autó mozgását említve nem csak a sportos feszesség érezhető, hanem egyfajta nyersesség, de ennek ellenére is egy nagyon kényelmes autóban ülhetünk. Jó minőségű alkatrészek, modern berendezés köszönt minket. A felszereltségi lista egyik legfontosabb része az M diferencián alapul, mely egy olyan önzáró rendszer, ami úgy képes a sportautó hátsó kerekeit mozgatni, hogy lehet az teljesen összezárt vagy teljesen nyitott.

Ennek köszönhetően az autó képes nagyon szépen, ívesen kanyarodni, nagy sebességnél is, illetve tökéletes tapadást is biztosít. Ha pedig a bátor tulajdonos driftelni kíván a kocsijával, azt az autó azonnal felismeri és kellően össze fogja zárni a kerekeit.

A gyönyörű BMW M4!

A 7 sebességes dupla kuplungos, váltó pedig megérkezett a műfaj legjobbjainak a társaságában, hiszen eszeveszett gyorsasággal vált sebességet, úgy, hogy azt az ember szinte észre se veszi. Az autó különlegessége, hogy egyetlen gombra ré lehet kapcsolni a legfontosabb üzen módok váltását. Például a futóművet, a kormánykerék mélységét, a váltó agresszivitását, vagy a menetbiztonsági programot is.

A BMW M4 sportautó teljesítménye is elképesztő

A BMW M szériánál hatalmas feladat, hogy minden évjárat erősebb legyen az előzőnél, mégis legyen még hova tovább fejlődni és növekednie. Ha valakinek külön a turbómotorhoz húz a szíve, akkor nekik biztosan hatalmas szerelem lesz ez az autó! A turbómotor karakterének köszönhetően a gyorsulás kedvelőinek hatalmas élmény lehet egy ilyen négykerekű csodát hajtania.

A BMW M4-ről készült „Utak királya” kis videó megtekinthető a következő linken keresztül:
https://www.youtube.com/watch?v=GK5dtvyhs1c

A 430 lóerőt és az autó teljesítményét nézve sokan úgy gondolják ez a jármű már egyértelműen a négy kerék meghajtásért kiállt. De hogy őszinték legyünk, ha összejönne a négy kerék meghajtás, talán már nem is beszélhetnénk egy igazi BMW-ről. A BMW M4-es vezetőjének végtelen szabadságot és felejthetetlen száguldást biztosít.

A mérnöki elme csúcsa a BMW M4

Szélessége közel 2 méter, hosszúsága 4,6 méter. Nem beszélünk tehát kis autóról. Nagy méreteitől eltekintve mégis egy nagyon gyors és lendületes kocsiról beszélünk! Kinézetre is gyönyörű, belső dizájnját nézve lenyűgöző és ultramodern. Fogyasztása egészen jó, pedig ezeket a sportautókat aztán senki nem szokta kímélni. A BMW M4-es alapára 25 millió forint, így egyértelműen elmondható, hogy a magasabb színvonalon élők autója lehet! Kívül-belül igen hangos, de ez cseppet sem zavarjon minket, hiszen egy igazi sportautónak pontosan ilyennek kell lennie!

Szóljon hozzá!